U wilt ergens naar toe in groep, bijvoorbeeld met uw bedrijf naar een congres? Een avondje uit, een dagtour op de Costa Blanca of in Spanje? Het vervoer van/naar een evenement of luchthaven in Alicante en Valencia, voor kleine als grote groepen, is in vertrouwde handen bij Taxi Alicante. Wij beschikken over meerdere mini-bussen type Mercedes Viano om zo uw groepsvervoer te verzorgen. Voor grote groepen kan een autocar Neoplan Cityliner worden ingezet, die plaats biedt aan ongeveer 54 personen! Onze ervaren en meertalige chauffeurs nemen u graag mee naar uw plaats van bestemming.

Voor een goedkoop taxibusje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden groepsvervoer aan tegen een goedkope en vaste prijs. Of u de taxibus nu ‘s nachts of op een tijdstip met file nodig heeft, de prijs staat van te voren vast!  Het voordeel is dat wij niet met een taximeter rijden maar met een vooraf bepaalde prijs. Wij bieden een u groepsvervoer aan van Alicante of Valencia met persoonsbusjes tot 20 personen vanuit heel Spanje, voor een goedkope vaste prijs. Uiteraard brengen wij u op de plaats van bestemming van het hotel of het appartement. Bekijk onze scherpe tarieven.

Afhankelijk van het aantal passagiers wordt er bij ons een tarief berekend die meestal goedkoper is dan bij een deeltaxi vervoerder, met het verschil dat u bij ons in een privé taxibusje vervoerd wordt en dus niet samen met onbekende mensen in de auto zit. U bepaalt hoe laat de bus bij u voor de deur moet staan en wij doen de rest.

Hebt u luchthavenvervoer nodig naar het vliegveld? Ook dan kan groepsvervoer een geschikte keuze zijn. Bij Taxi Alicante kan u terecht voor groepen tot 20 personen. Informeer ons als het om een grotere groep gaat. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Vraag hier online

uw vrijblijvende offerte.

KLIK HIER