benidorm fancy dress party

Benidorm Fancy Dress Party

Donderdag 15 november … Benidorm Fancy Dress Party, de grootste van Europa! Als je het geluk hebt om in november hier te zijn, maak je dan klaar voor het jaarlijkse themafeest van Benidorm. Een jaarlijks evenement waarbij duizenden mensen massaal naar Benidorm komen en deelnemen aan het grootste themafeest in Europa.

Eén van de grootste hoogtepunten van het jaar, en een must voor iedereen om deel te nemen en zich te verkleden. Een spectaculaire dag vol plezier, kleur en een geweldige sfeer in en rond de nieuwe stad. Benidorm strip, square en zijstraten transformeren zichzelf voor dit grote evenement.

Deze traditie begon meer dan 20 jaar geleden toen Manolo van Sinatras een gratis drankje aan iedereen die zich verkleedde aanbood. Natuurlijk zijn de getallen zo gegroeid dat dit niet mogelijk is. Vorig jaar zijn naar schatting ongeveer 30.000 mensen aanwezig geweest op deze Fancy Dress Party! Elk jaar wordt het feest alleen maar groter en beter, het grootste deel van het feest is rond de bars in de Calle Gerona en het Britse plein van Benidorm met een parade die gewoonlijk begint om ongeveer 15.00 uur aan Morgan Tavern.

Heeft u een taxi nodig naar deze party? Contacteer dan zeker Taxi Alicante voor een vrijblijvende offerte voor uzelf en/of uw familie en vrienden!

Related Posts