John Reels - Moraira

Op stap met John Reels

Tenor John Reels met een prachtige lyrische spinto tenor-stem

Afgelopen zondag 25 november maakten wij kennis met deze fantastische man! Samen met zijn manager Paul Montfroy hadden wij het genoegen om hen af te halen op de luchthaven van Alicante en vervolgens naar hun bestemming in Moraira te vervoeren. Later op de dag konden wij meegenieten van een fantastisch optreden waarbij je onmiddelijk meegezogen word met zijn betoverende stem en de schitterende muziek!

De Mechelaar John Reels (John Eeckeleers) kwam in 2009 vol in de schijnwerpers dankzij de Nederlandse tv-wedstrijd ‘Una Voca Particolare’. Hij won de zoektocht naar de beste Nederlandse en Belgische zangers voor opera, operette en musical.

Als tenor werd hij aangesloten bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en heeft hij zowat over het ganse land optredens-en concerten gegeven. Er werden altijd variaties gebracht van het Nederlandstalig lied tot populaire klassieke muziek. Zijn muzikale voorkeur gaat uit naar de prachtige muziek van onder andere Placido Domingo, Elvis Presley, Frank Sinatra en Mario Lanza. In het klassieke genre heeft Reels zich in de muziekwereld gestort als basbariton, om later door te groeien naar tenor.

Ondertussen staat hij reeds meer dan 20 jaar op de planken en kunnen we met zekerheid stellen dat John een echt natuurtalent is, een geboren winnaar. Op een podium bloeit John helemaal open, dan is hij niet meer te stoppen.

John is als artiest het beste geplaatst om via zijn muziek en concerten mensen een boodschap te brengen: “Tijdens een concert doe ik niet liever dan mijn liefde overbrengen naar het publiek. Als de mensen op het einde van mijn concert zeggen, “John ik voelde me hier zo gelukkig”, heb ik mijn doel bereikt”.

Voor meer informatie en boekingen neem contact op met zijn manager Paul Montfroy  via +31 611 86 39 59. Enkele amateurvideo’s van het optreden vindt u hier: https://youtu.be/fADEijHPbEE – https://youtu.be/rP3jS8Gq6CM

Related Posts