Modernisering van het kantoor aan de Costa Blanca

Als secretaresse van Taxi Alicante wordt het tijd dat ik me mee moderniseer. U gaat dus wekelijks een of meerdere blogs kunnen lezen geschreven door mijn hand. Er zullen leuke anekdotes te lezen zijn of belangrijke informatie die ik met alle klanten tussen Torrevieja en Altea wens te delen. Misschien stel ik ook wekelijks een luchthaven chauffeur voor van ons Team Taxi Alicante of vertel wat ik samen met mijn collega soms te lezen krijg en wat we samen moeten doen om de mensen die last minute, en dan bedoel ik soms 12 uur op voorhand nog graag een taxi hadden gehad van bijvoorbeeld Calpe of Altea naar de luchthaven van Alicante of Valencia nog te kunnen helpen. De meegemaakte grappige situaties die ik zelf ook al wel eens veroorzaak zullen ook sporadisch aan bod komen. 😊

Uiteraard is sowieso de grootste troef dat elke Belg en Nederlander in het Nederlands bij ons terecht kan en dat we voor de buitenlandse toeristen uit Frankrijk, Engeland en Duitsland ook ons hachje redden in de bijhorende taal. Kortom bij Taxi Alicante kan u enkel maar positieve dingen beleven en hebben wij steeds een goede band met onze reizigers die graag naar de mooie Costa Blanca op vakantie willen komen of er graag enkele maanden willen overwinteren. Zelfs de wielrenners hebben ons al gevonden zodat wij ze met onze Mercedes Minivans kunnen vervoeren naar hun geliefde badstad om te fietsen zoals Altea, Calpe, Javea of Moraira. Voor meerdere fietsen gebruiken we onze mini bussen uiteraard dus groepen wielertoeristen zijn ook bij Taxi Alicante van harte welkom.

Tot zover nu mijn eerste blogje ever dus ik hoop dat jullie massaal de blogs gaan volgen.
Vele taxi groetjes van de Vlaamse stem aan de telefoon, Peggy, TEAM TAXI ALICANTE

Related Posts