Staat de grote dag voor de deur of organiseer je een speciaal evenement? Op zoek naar ceremonievervoer met net dat tikkeltje meer? Ontdek dan onze prachtige ceremoniewagens. Je huwelijksdag is één van de belangrijkste dagen in je leven. Bij Taxi Alicante doen we er alles aan om aan jouw wensen te voldoen. Zo zorgen we ervoor dat jij en je gasten mooi op tijd, in alle comfort en stijl arriveren. Wij werken samen met uw weddingplanner om uw huwelijksvervoer te organiseren op de Costa-Blanca.

Ontdek de mogelijkheden in ceremonievervoer

Op vlak van ceremonievervoer zijn er mogelijkheden te over: ga voor een leuke oldtimer, een limousine of luxe wagen zoals onze Mercedes S-Klasse. Ook onder trouwvervoer vallen bijvoorbeeld je eventuele shuttles die jullie en je gasten van de parking naar je feestzaal brengen. Taxi Alicante beschikt over een aanbod ceremoniewagens steeds met chauffeur. We brengen u zorgeloos overal heen: ophaaldienst aan de feestzaal, bij u thuis, aan de kerk of waar u wenst op een unieke manier. We werken graag met jou (of met je huwelijksplanner) samen op deze heuglijke dag om iedereen naar de verschillende locaties te brengen en we doen er alles aan om deze dag zo vlot mogelijk te laten verlopen.

U stapt binnenkort in het huwelijksbootje, organiseert een leuk evenement of u wenst eens op een speciale manier vervoerd te worden ? Reken dan zeker en vast op onze ervaring voor uw ceremonievervoer op de Costa-Blanca!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Taxi Alicante is er voor u, om uw trouwdag dat ietsje meer glans te geven van de geslaagde start. Wij beschikken over meertalige, discrete medewerkers die instaan voor een vlot verloop van de verplaatsing, met luxueus ingerichte wagens.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte wagen(s) of decoratie. Omdat elke gelegenheid uniek is, hanteren wij geen algemene prijslijst. Een vrijblijvende prijsofferte wordt opgesteld naar de noden en wensen van onze klant.

Mercedes S-Klasse

Jaguar XJ Executive

Jaguar XJ 3 Sovereign 4.2

Jaguar Daimler 4.0

Mini Cooper

Limousine Lincoln

Vraag hier online

uw vrijblijvende offerte.

KLIK HIER