ONTDEK ONZE BETROUWBARE DIENSTEN

Taxi Alicante biedt u de veiligste manier om te reizen.
Of u nu alleen reist of met vrienden en familie, vervoer met de meest goedkope, betrouwbare en efficiënte taxitransfer service.

luchthaven transfer, aiport transfer

Luchthavenvervoer

Wil u een snel en professioneel vervoer van of naar de luchthaven met aandacht voor stipte afspraken? Dan bent u bij Taxi Alicante aan het goede adres! Luchthavenvervoer volledig op maat van elke klant.

LEES MEER

Groepsvervoer

Bij Taxi Alicante bent u eveneens voor groepsvervoer aan het juiste adres. Dit alles voor zowel privé vervoer als bedrijven om bijvoorbeeld een groot aantal personen naar hotels of de luchthaven te vervoeren.

LEES MEER
vervoer grote groepen - groepsvervoer luchthaven
taxidienst - taxirit - taxivervoer - taxiservice

Taxidienst

Het moet niet altijd een luchthaventransfer zijn. Soms zoeken mensen gewoon taxivervoer van punt A naar B. Ook daarvoor is Taxi Alicante uw correcte partner. Wij doen alle gevraagde verplaatsingen in gans Spanje.

LEES MEER

Zakenvervoer

Comfortabel reizen met het zakenvervoer van Taxi Alicante. Onze luxueuze wagens bieden u rust en tijdswinst voor uzelf of uw personeel. Veilig en met de nodige discretie bereikt u uw bestemming.

LEES MEER
directievervoer - zakenvervoer - vip vervoer
Ceremonievervoer - Ceremoniewagens - Jaguar XJ3 Sovereign

Ceremonievervoer

Bent u op zoek naar stijlvolle ceremoniewagens met chauffeur voor uw huwelijk? Organiseert u een speciaal evenement en wilt u uw gasten laten vervoeren in een luxueuze of nostalgische sfeer?

LEES MEER