Als bedrijfsleider kan u rekenen op het zakelijk directievervoer van Taxi Alicante. Het zakenvervoer in Spanje is ideaal voor bedrijven die vaak werken met internationale medewerkers, werknemers of gasten. Wij zorgen dan ook dat zij op een perfecte wijze naar hun hotel of vliegtuig gebracht worden.

Onze jarenlange ervaring garandeert u een veilige maar bovenal zeer discrete oplossing voor uw zakenvervoer. U zult merken dat uw klanten, werknemers en zakenrelaties onze professionele aanpak ten zeerste zullen appreciëren, want resulteert in een extra pluspunt voor uw bedrijf. Onze discrete en luxueuze wagens garanderen een veilig en optimale dienstverlening. Wij staan dagelijks ter beschikking maar uiteraard kunt u ook vooraf een reservatie plaatsen.

DISCREET ZAKENVERVOER OP MAAT

De bestemming van aankomst of vertrek wordt stipt door onze chauffeur opgevolgd. Uw zakenrelatie heeft op deze manier geen enkele vorm van stress qua tijdsdruk en kan zich in de wagen reeds voorbereiden op zijn werkschema. Voor uw directievervoer met verbindingen naar de luchthavens, treinstations of hotels in en rond de Costa Blanca (Alicante, Valencia, Calpe, Benidorm, Cartagena, Elx, Murcia, Altea, Albir, Orihuela, Torrevieja, Javea, Jalon, Denia, Moraira, …) kan u rekenen op Taxi Alicante.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier online

uw vrijblijvende offerte.

KLIK HIER