We krijgen regelmatig vragen over onze dienstverlening inzake luchthaven transfer en dit omtrent vluchtvertraging, baggage informatie, enzovoort. Enkele veelgestelde vragen (faqs) kan u terugvinden in de onderstaande tekst. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u meer specifieke informatie wenst.

1.Hoe word ik opgewacht op de vlieghaven?

Taxi Alicante wacht U op in de aankomsthal met een naambordje waarop uw naam zal vermeld staan. Zet tevens direct na landing van het vliegtuig uw mobiele telefoon aan zodat de chauffeur u kan contacteren indien nodig.

2.Onderweg nog meer mensen ophalen, kan dat?

Ja, dat is zeker en vast mogelijk, maar dat moet u via onze offerte aanvraag vermelden als extra: groepsvervoer. Wij luisteren steeds naar uw wensen en proberen u te helpen met al uw vragen omtrent luchthaven transfer.

3.Wat te doen bij wijziging van de vluchturen?

De tijd van aankomst en vertrek staan natuurlijk nooit 100% vast. Indien hier wijzigingen in gebeuren, gelieve dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

4.Vluchtvertraging bij aankomst, wat moet ik doen?

Als u vluchtvertraging heeft van meer dan 45 minuten voor aankomst in Alicante of Valencia, laat het ons telefonisch weten (geen sms-bericht aub!).

5.Wat zijn de tarieven die jullie hanteren?

Op onze pagina tarieven vindt u de prijzen van en naar …. Hebt u specifieke wensen of vragen omtrent uw vervoer, contacteer ons vrijblijvend.

6.Hoe kan ik betalen?

Vooraf betalen kan via IBAN ES82 3045 2662 4027 2001 0013 – B.I.C.: CCRIES2A045 alsook via kredietkaart. U kunt steeds contant bij aankomst aan de chauffeur betalen.

7.Wat te doen bij annulatie?

Annuleren wegens dringende redenen kan tot 24 uur voor aanvang van de rit. Daarna zijn wij verplicht u de volledige ritprijs in rekening te brengen.

8.Werken jullie met specifiek nachttarief?

Inderdaad, wij werken met nachttarief en dit tussen 22.00 uur en 06.00 uur. Er wordt een toeslag van 10,00 euro berekend op de normale tarieven.

Nog meer vragen?

luchthavenvervoer kinderen
Voor kinderen onder de 4 jaar zijn wij verplicht een kinderstoel of verhoogkussen te gebruiken. Dit om een maximale veiligheid te garanderen alsook het politiereglement na te leven op de Costa Blanca. Gelieve dit steeds op voorhand aan te geven, deze worden kosteloos ter beschikking gesteld.
luchthaven transfer baggage
Komt u met een rolstoel, golftas, fiets of andere grote bagagestukken, meld dit op voorhand. Meestal is het standaard vervoerstarief van toepassing, maar er zijn uitzonderingen. Vraag uw correcte prijsopgave. Honden liefst in een bench.
wachttijd chauffeur luchthavenvervoer
De wachttijd van onze chauffeurs op de luchthaven is maximaal 1 uur na landing van uw vliegtuig. Daarna wordt er 20,00 euro extra in rekening gebracht. Contacteer ons bij vluchtvertraging voor meer informatie hieromtrent.