taxi tijdens corona maatregelen

Corona maatregelen

Spanje vertoeft ondertussen reeds enkele weken in een Corona crisis. Lockdown van het land, geen essentiële verplaatsingen meer, openbaar leven en de bedrijven liggen stil. Niettegenstaande blijft Taxi Alicante aktief! Om iedereen te kunnen verder helpen met (dringend) privaat luchthavenvervoer blijven we aktief op de Costa Blanca. U kan op ons een beroep doen voor privaat vervoer van en naar de luchthaven van Alicante maar ook naar de vliegvelden van Barcelona en Madrid. Of hebt u nood aan een dringende transfer (repatriëring) naar België, Nederland, Frankrijk of Duitsland? Ook hiervoor staat ons wagenpark en onze chauffeurs tot uw dienst. WIJ laten U niet in de steek!

Bij Taxi Alicante worden onze wagens telkens professioneel gedesinfecteerd met certificaat! Dit in samenwerking met Premium Detailing by Morad Samyr Vrod (https://www.facebook.com/groups/442701002585196/).


Related Posts