Taxi naar Finestrat, Luchthavenvervoer Finestrat, Airport transfer Finestrat, Airportrun Finestrat, Flughafentransfer Finestrat, Flughafenservice Finestrat, Transfert taxi Finestrat, Transfert aéroport Finestrat

Finestrat, mooie kustplaats

Finestrat, een mooie kustplaats die tegelijk bergachtig is. Cala de Finestrat is een fraaie badplaats dichtbij het prachtige dorpje aan de Costa Blanca.

Een combinatie van de gezellige en familievriendelijke strandbestemming ‘La Cala’ met de stilte van de 1410 meter hoge toppen van de ‘Puig Campana’. Het oude centrum van Finestrat ligt op 5 kilometer van het strand op een heuvel. Langs de helling lopen smalle straten van Moorse oorsprong via prachtige, witgekalkte en kleurrijke huizen.

Cala Finestrat is een zandstrand, omgeven door heuvels, met warm en helder water. Het is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie met een rustige ligging. Wil je toch een dagje wat vertier dan ligt het levendige Benidorm niet ver weg: hier kun je lekker een dagje naar een van de schitterende stranden, uitgebreid winkelen en natuurlijk gezellig ergens een hapje eten of een glaasje drinken. Het is er veel stiller dan in Benidorm en heeft meer van de unieke Spaanse charme weten te behouden die nog niet is aantast door toerisme.

Het dorp Finestrat is tamelijk bijzonder, het is zowel een bergdorpje en klein toeristisch resort aan de zee, pal aan de bergkant van Puig Campana gelegen. Je kunt er genieten van prachtige uitzichten op de zee, Moorse architectuur en kleurrijke huizen. Met de blauwe vlag status is Cala de Finestrat een geliefde plek bij zowel toeristen als de inwoners, zij verkiezen het boven Playa Poniente en Playa Levante, twee grotere stranden nabij Benidorm. Het zand is er zacht en het water gaat geleidelijk aan dieper, hierdoor is het de perfecte strandvakantie in Spanje.

Bent u dus op zoek naar een taxi of luchthavenvervoer naar Finestrat? Contacteer dan Taxi Alicante voor dé beste service naar deze bestemming! Wij helpen u graag verder met privaat vervoer vanaf 1 tem 8 personen. Alsook voor groepsvervoer vanaf 8 personen kan u steeds op onze diensten rekenen.

Related Posts