De stress van en naar de luchthaven kan opslorpend zijn voor de start van uw vakantie. Op tijd uw vliegtuig halen, sleuren met uw koffers, vervoer zoeken naar uw hotel, …. Schakel daarom Taxi Alicante in! Ons taxibedrijf is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer op de Costa Blanca in Spanje en dit steeds aan de scherpste prijs. Wij bieden onze klanten een uitstekende service, dag én nacht, 7 dagen op 7.

Met het luchthavenvervoer van Taxi Alicante hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Bij aankomst op de luchthaven van Alicante of Valencia staat onze chauffeur u reeds op te wachten in de aankomsthal met een naambordje. U wordt naar onze wagen of minibusje begeleidt en wij zorgen voor het inladen van uw baggage. Vervolgens wacht u een aangename en veilige rit naar het hotel of uw vakantiewoning. Al onze bestuurders hebben een professionele opleiding genoten en spreken meerdere talen. Zij zijn immers het visitekaartje van ons bedrijf!

Ook voor de terugreis naar de luchthaven zorgen wij voor een stipte dienstverlening. Op tijd wordt u afgehaald en gebracht naar het vliegveld waarbij u zonder problemen uw trip kan aanvatten. Voor onze jongste klanten is er een kinderstoel of een zitverhoger aanwezig in onze wagens. Deze wordt steeds kosteloos ter beschikking gesteld. Gelieve dit wel specifiek bij uw boeking te vermelden.

Wenst u dat uw zakenmensen een goede verbinding hebben van de luchthaven naar hun hotel, congreszaal of bedrijf? Als bedrijfsleider mag u ons steeds contacteren omtrent het verzorgen van uw zakenvervoer voor uw personeel of belangrijke bezoekers.

VRAAG DUS NU UW LUCHTHAVENVERVOER AAN!

De oplossing voor een goedkoop luchthaven transfer in Spanje is zonder twijfel Taxi Alicante. Hebt u vragen of wenst u meer informatie hierover? Contacteer ons. Heeft u dringend nood aan luchthavenvervoer? Op ons kunt u rekenen, wij komen u na reservatie héél snel oppikken.

Vraag hier online

uw vrijblijvende offerte.

KLIK HIER