Veilig en stipt personenvervoer, daar staat Taxi Alicante garant voor! 7 dagen op 7 in alle comfort, brengt onze taxidienst u naar uw gewenst adres.

U maakt vooraf een afspraak en op het gewenste tijdstip komen wij u ophalen. Wij bezorgen u een ontspannen rit naar verschillende bestemmingen in gans Spanje. U moet niet meer denken aan de parkeerproblemen van uw wagen of de vraag aan kennissen/familie om u te vervoeren naar de luchthaven of treinstation.

TAXIDIENST VAN & NAAR DE LUCHTHAVEN

De diensten van ons taxibedrijf gaan nog verder. Bent u met een groep vrienden of familie die naar een specifieke plaats willen vervoerd worden? Ook dan biedt Taxi Alicante dé oplossing. Wij beschikken over minibusjes tot en met 8 personen om u op een comfortabele en veilige manier te transporteren. Een grotere groep? Geen probleem, wij kunnen ons flexibel opstellen om aan al uw wensen te voldoen voor groepen tot 54 personen.

Bedrijven mogen eveneens een beroep doen op ons, want het zakenvervoer verzorgen wij ook als kwaliteitsvol personenvervoer. Hebt u vragen of wenst u meer informatie omtrent onze taxidienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier online

uw vrijblijvende offerte.

KLIK HIER