luchthaven Alicante Elche, airport alicante elche, aeroport alicante elche, flughafen alicante elche, aeropuerto alicante elche

Luchthaven Alicante-Elche

Binnenkort wordt de luchthaven Alicante-Elche aantrekkelijker gemaakt voor hun reizigers. Dit met een panoramaterras en 18 nieuwe winkels en horecagelegenheden. Hiervoor is in de vertrekhal een ruimte van 5.600 vierkante meter vrijgemaakt. Vanop het panoramaterras kunnen wachtende mensen in openlucht de vertrekkende en landende vliegtuigen zien en hebben ze uitzicht over zee. Het terras, 130 vierkante meter groot, wordt tevens de enige rookruimte op het vliegveld.

Het vliegveld van Alicante-Elche heeft in 2018 bijna 14.000.000 passagiers over de vloer gehad wat het het vijfde drukste maakt van Spanje achter Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca en Málaga-Costa del Sol.

Landt of vertrekt u binnenkort op de luchthaven Alicante-Elche? Contacteer ons dan voor het verzorgen van uw privaat luchthavenvervoer naar eender welke bestemming op de Costa Blanca!
Vraag uw vrijblijvende prijsofferte aan!

Related Posts