david guetta - benidorm - taxi alicante - groepsvervoer - traslados de grupos - group transfer

David Guetta in Benidorm

BENIDORM – De zeer bekende Franse dj David Guetta komt deze zomer opnieuw voor een concert naar de badplaats Benidorm waar hij op zaterdag 12 augustus zal optreden. Het is de tweede keer op rij dat de Franse top-dj naar Benidorm komt, hij was ook in de zomer van 2016 in Benidorm waar het toen een groot feest was.

Het concert zal opnieuw plaatsvinden in het stadion Guillermo Amor waar 16.000 toeschouwers in kunnen. Het optreden dit jaar zal anders zijn dan dat van de zomer 2016 aangezien David Guetta een nieuwe CD zal presenteren en veel muziek te horen zal zijn van dat nieuwe album. Uiteraard zal het hele repertoire van de DJ voorbij gaan komen en zullen de show, speciale gast artiesten en dansers meehelpen om er weer een groot feest van te maken.

Verwacht wordt dat vanuit heel Spanje en wellicht wel heel Europa Guetta fans naar Benidorm zullen komen aangezien het concert aan de Costa Blanca het enige grote concert zal zijn wat de Franse dj geeft in Spanje dit jaar.

De gemeente benadrukt dat de komst van de Franse dj opnieuw goed nieuws is voor de promotie van de stad aangezien David Guetta op Facebook al meer dan 55 miljoen fans heeft en er ook nog eens miljoenen mensen de fransman volgen op Twitter. Hierdoor zal de naam van Benidorm de hele wereld rondgaan wat gezien kan worden als reclame.

Reken daarom op Taxi Alicante voor het vervoer van en naar dit evenement. Wij helpen u verder omtrent het personenvervoer of ga met enkele vrienden samen en vraag naar ons goedkoop groepsvervoer.

Related Posts